Indonesië & Nieuw Zeeland - Reisverslag uit Lake Tekapo, Nieuw Zeeland van Erikensharon - WaarBenJij.nu Indonesië & Nieuw Zeeland - Reisverslag uit Lake Tekapo, Nieuw Zeeland van Erikensharon - WaarBenJij.nu

Indonesië & Nieuw Zeeland

Blijf op de hoogte en volg Erikensharon

31 Oktober 2012 | Nieuw Zeeland, Lake Tekapo

Door het tekort aan internettoegang en tijd in bovenstaande landen hebben we hieronder kort en bondig opgeschreven wat we de afgelopen weken gedaan hebben. Dan weet iedereen in ieder geval dat we nog goed aan het reizen zijn en onze reis inmiddels bijna tot een einde gekomen is...

Op zaterdag 10 november zullen wij in de ochtend op Schiphol aankomen, maar hier zullen jullie tegen die tijd nog een bericht van ons voor ontvangen! Nu gaan we nog héél hard genieten van onze laatste week!

INDONESIE:

woe 12 sept:
- vlucht van Singapore naar Bali 15:30 - 20:00

do 13 t/m vr 14 sept:
- Sanur (Bali)

vr 14 sept t/m wo 19 sept:
- Gili Trawagang (Borneo)

wo 19 sept:

- Yogyakarta

di 24 sept t/m vr 27 sept:
- Jakarta

vr 27 t/m 28 sept:
- Vlucht van Jakarta naar Auckland (Nieuw Zeeland) via Bangkok, Tapei en Brisbane (.. uur)

NIEUW ZEELAND:

vr 28 sept:
- aankomst nieuw zeeland, 17:00 (locale tijd) op airport auckland.

vr 28 sept t/m vr 12 okt:
Rondreis op het noordereiland via Auckland - Kauri Forest - Cape Reinga - Bay of Islands - Whangarei - Waitomo - lake Taupo - Tongariro -  Wanganui - Wellington.

Ferry van Wellington naar Picton op het zuidereiland.

vr 12 okt t/m ma 29 okt:
Rondreis op het zuidereiland via Picton - Nelson - Abel Tasman National Park - Westport - Pancake rocks - Frans Jozef Glazier - Haast - Queenstown - Milford Sound - Invercargill - Dunedin - Oamaru

di 30 okt t/m di 6 nov:
Omarara - Mount Cook - Lake Takapo - (Kaikoura) - Christchurch.